Hoppa till innehåll
Adobe

Lokal förmåga på de stora plattformarna är framtiden, Zington stärker erbjudandet med Adobe – välkomnar Martin Edenström

Zington tar ytterligare ett steg i sin satsning på kundupplevelse, verksamhetsnära AI och martech och stärker nu sitt erbjudande genom Adobe Experience Cloud i syfte att möta den ökande efterfrågan på sammanhållna digitala kundupplevelser. I september anslöt Martin Edenström till Zington, där han blir en central figur i att utveckla bolagets erbjudande inom Adobe.

Zington är sen tid tillbaka en del av den globala IT-koncernen VASS som är Gold Global Partner och anses som en  ledande partner inom alla Adobes Marketing Cloud discipliner. Tack vare VASS partnerskap med Adobe kan Zington nu erbjuda sina nordiska kunder en avancerad plattform som gör det möjligt att, inte bara samla in värdefulla insikter från digitala kanaler, utan även agera på dem i realtid. På så sätt kan företag optimera sina digitala strategier, fatta fler datadrivna beslut  och därigenom leverera en mer skräddarsydd upplevelse till sina kunder.

Framtiden ser ljus ut för "CX big tech". Aktörer som Adobe sitter på exklusiva samarbetsavtal ned på R&D-nivå med de stora publika molnleveratörerna. Det placerar dem ständigt 1-2 år före konkurrensen inom intelligent datahantering, personalisering med AI automatisering och content-hantering.
- Martin Edenström, Affärsledare Adobe

Martin har en gedigen erfarenhet inom Martech och är återkommande föreläsare på både Bonnier Martech Days och Berghs. Han har en bakgrund inom konsultvärlden där han ansvarat för både Salesforce och Adobe som affärsområde. Senast kommer han från rollen som Stockholmschef på Consid.

För Zington innebär partnerskapet med Adobe också en möjlighet att dra nytta av VASS omfattande ekosystem, inklusive de innovativa verktyg och teknologier som Experience Cloud erbjuder. Med över 200 certifierade Adobekonsulter inom VASS-koncernen, och en beprövad metodik för att driva framgångsrika implementationer, har VASS redan levererat över 100 internationella Adobe-projekt. Denna erfarenhet kommer nu att bli grunden för Zingtons ambition att växa på den nordiska marknaden.

Att 2024/2025 vara mer snabbfotad, jobba med både svenska Enterprise-kunder och kunna erbjuda samma världsledande tjänster till mellanstora aktörer tror jag är en nyckel. Nordiska kunder som de senaste åren främst jobbat med kompetens från södra Asien via länk saknar lyhörda, kulturellt följsamma kollegor från en 5000 man stor europeisk högcertifierad talangbank. Så ser behovet ut just nu.
- Martin Edenström, Affärsledare Adobe

Relaterat innehåll

Signa upp dig på vårt nyhetsbrev och ta del av eventinbjudningar, nyheter och insikter om den senaste tekniken och trenderna på marknaden.

Tack & kul att du vill prenumerera på vårt nyhetsbrev!